Sidebar

16
ma, mei

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

024 Nijmegen Economie & Duurzaamheid - Zet op de nationale feestdag Hemelvaartsdag 21 mei je afval niet op straat; die dag hebben ook de medewerkers van Dar net als iedereen een dagje vrij en halen dus niet het huisvuil op. Houd uw afval dus even binnen want de ophaaldienst is verplaatst. Je checkt hier wanneer je wijk weer aan de beurt is.

Kom niet naar de milieustraat
In de coronatijd-ellende lijkt het wel alsof iedereen zijn huis aan het verbouwen is. De milieustraten staan dagelijks vol met mensen die afval komen brengen. Het lijkt waarachtig wel of heel Nederland aan het verbouwen is. Dar roept iedereen op om als het even kan niét naar de milieustraten te komen tenzij dit echt strikt noodzakelijk is.

‘Stel een bezoek aan de milieustraat uit. Doe het voor uzelf en voor onze medewerkers. Alleen zo krijgen we het coronavirus onder controle’, aldus de mededeling op de website van Dar. Als u nu toevallig ook op Hemelvaartsdag aan het verbouwen bent en u wilt uw overtollig materiaal naar de milieustraat brengen, weet dan dat ook de milieustraat die dag is gesloten.

Foto door Daria Sannikova via Pexels

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner