Sidebar

29
do, sept

NLMagazine Verkeer & Vervoer - Het groeiende gebruik van e-bikes heeft ook een keerzijde. Oudere e-bikes kunnen een verhoogd risico op kortsluiting en brandschade geven. Dat zet sommige verhuurders en eigenaren van appartementencomplexen en flats aan het denken over het opladen van elektrische voertuigen in de berging.

Lees meer: Wordt stalling van e-bikes in flats een probleem?

024 NIJMEGEN Evenementen – Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 30 oktober plaatsvindt in Zelhem is bijna uitverkocht. Organisator Eddie Mensink laat weten dat er nog minder dan 1500 kaarten zijn. “Het was natuurlijk lange tijd onzeker of het feest kon doorgaan, maar nu we het groene licht hebben, heeft de kaartverkoop weer een vlucht genomen”, vertelt hij. Het affiche bevat weer vele grote namen uit de wereld van de Nederlandstalige muziek. Van Gerard Joling tot Mooi Wark, van de Spitfires tot Jannes.

Lees meer: Nog minder dan 1500 kaarten voor Mega Piraten Festijn in Zelhem

Vind je het leuk om escape games te spelen of een escape room te doen?

024 Nijmegen Uitgaan - Ga terug in de tijd naar 30 januari 1995 waar het water staat zo hoog staat dat bij een dijkdoorbraak diverse dorpen in het land van Maas & Waal meters onder water komen te staan. Mensen en dieren moeten uit voorzorg evacueren.

Lees meer: Hoogwater escape tocht 12+

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner